Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal0g1.4g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839