Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 4.9g9kcal0.9g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g25kcal1.8g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.9g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g187kcal13.2g1.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912