Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g12kcal0.4g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko7g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal2.9g7.1g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154