Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 9g57kcal2.2g0.6g5g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.3g18kcal0.7g3g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Vehnälese 1.3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 13g5.9kcal0g1.3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g5.3g19kcal0g4.7g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2g7.3kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Siirappi, tumma5.3g17kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g422kcal9.2g49g20g6g
Valittu annoskoko60g211kcal4.6g24.5g10g3g
Annoskoko puolitettuna30g106kcal2.3g12.3g5g1.5g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.8g16.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500