Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 14g3.7kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g15g60kcal3.3g0g5g0g
Pinjansiemenet, Parrots12g77kcal3.6g1.6g6.8g0.5g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g589kcal15g4g57.6g1.4g
Valittu annoskoko60g295kcal7.5g2g28.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g147kcal3.8g1g14.4g0.4g
Arvot/100g100g492kcal12.5g3.3g48.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640