Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)48g20kcal4.7g0.7g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g123kcal9.4g21.6g0g0g
Valittu annoskoko60g62kcal4.7g10.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal2.4g5.4g0g0g
Arvot/100g100g103kcal7.8g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859