Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.9g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0.9g
Smetana, Valio, hyla1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g2.8g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipulikuutiot rainbow3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g245kcal17.8g0.8g19.2g5g
Valittu annoskoko60g123kcal8.9g0.4g9.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna30g61kcal4.5g0.2g4.8g1.3g
Arvot/100g100g204kcal14.8g0.7g16g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761