Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President13g32kcal2.4g0.1g2.5g0g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 3.1g6.7kcal1g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g105kcal7.2g2.8g7.4g1g
Valittu annoskoko60g53kcal3.6g1.4g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g26kcal1.8g0.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g88kcal6g2.3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663