Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa18g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Aurajuusto8.9g30kcal1.8g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g107kcal4.2g3.4g8.8g1g
Valittu annoskoko60g54kcal2.1g1.7g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal1.1g0.9g2.2g0.3g
Arvot/100g100g89kcal3.5g2.8g7.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569