Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 24g11kcal0.1g2g0g1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g160kcal3.8g5.8g12.8g2g
Valittu annoskoko60g80kcal1.9g2.9g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna30g40kcal1g1.5g3.2g0.5g
Arvot/100g100g133kcal3.2g4.8g10.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957