Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 50g13kcal0.8g1.8g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g36kcal1.8g5.6g0.2g2.4g
Valittu annoskoko60g18kcal0.9g2.8g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g9kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Arvot/100g100g30kcal1.5g4.7g0.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939