Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 3.1g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g41kcal1g6.4g0.8g1g
Valittu annoskoko60g20kcal0.5g3.2g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g10kcal0.3g1.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g34kcal0.8g5.3g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323097