Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 19g37kcal0.5g0.1g3.6g1.3g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g36g34kcal1.8g5.4g0.5g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g185kcal4.6g11.4g12.6g2.6g
Valittu annoskoko60g92kcal2.3g5.7g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g46kcal1.2g2.9g3.2g0.7g
Arvot/100g100g154kcal3.8g9.5g10.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173