Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g20g141kcal0.2g0.2g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g446kcal8g31.2g31.8g1.4g
Valittu annoskoko60g223kcal4g15.6g15.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g112kcal2g7.8g8g0.4g
Arvot/100g100g372kcal6.7g26g26.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330