Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 5g16kcal0.5g3g0.1g0.3g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g14g35kcal2.4g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g167kcal8.2g8.2g11.2g1.4g
Valittu annoskoko60g83kcal4.1g4.1g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g42kcal2.1g2.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g139kcal6.8g6.8g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630