Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet15g18kcal3.1g0g0.6g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g10g4.3kcal0.1g0.8g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g2.8g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g84kcal8.8g3.2g3.6g0g
Valittu annoskoko60g42kcal4.4g1.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal2.2g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.7g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045