Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.6kcal1g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]12g13kcal1.7g0.1g0.6g0g
Ananas, omassa liemessään 14g7.3kcal0.1g1.6g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki9g7.5kcal1.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g106kcal10.2g10.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko60g53kcal5.1g5.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g27kcal2.6g2.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.5g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507