Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g11g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g12g14kcal2.8g0g0.2g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g2.7g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g57kcal7.6g3g1.2g0.4g
Valittu annoskoko60g29kcal3.8g1.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g14kcal1.9g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal6.3g2.5g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010