Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g28g42kcal5.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g26g8.6kcal0.4g1.3g0.1g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g125kcal12.2g3.6g7g0.4g
Valittu annoskoko60g63kcal6.1g1.8g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal3.1g0.9g1.8g0.1g
Arvot/100g100g104kcal10.1g3g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433