Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g8.4g30kcal1.1g5.5g0.2g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g134kcal10.8g14g3.4g1.2g
Valittu annoskoko60g67kcal5.4g7g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal2.7g3.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g112kcal9g11.6g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99870