Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g39kcal0.2g8.8g0g0.4g
Valittu annoskoko60g20kcal0.1g4.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176928