Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g15g8.8kcal0.9g0.6g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.5g6.7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g154kcal16g4.6g7.6g0.8g
Valittu annoskoko60g77kcal8g2.3g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g39kcal4g1.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111