Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 16g18kcal3.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.2g5.4kcal0g0g0.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g82kcal7.6g4.6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko60g41kcal3.8g2.3g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal1.9g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752