Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g51kcal1.6g6.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko61g25kcal0.8g3.2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal0.4g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal1.3g5.3g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810