Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g31g107kcal2.5g23.9g0.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 9g7.7kcal0.1g0.4g0.6g0.2g
Porkkana, paistettu 4.4g3.8kcal0g0.3g0.3g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 8.7g19kcal1.5g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g276kcal8.2g49.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko60g138kcal4.1g24.6g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g69kcal2.1g12.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605