Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 22g8.5kcal0.7g0.6g0.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.3g0.7kcal0.1g0g0g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g250kcal5.6g4g23.2g2.6g
Valittu annoskoko60g125kcal2.8g2g11.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g62kcal1.4g1g5.8g0.7g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.3g19.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327