Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska 37g11kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g50kcal0.8g5.8g2.4g2.2g
Valittu annoskoko60g25kcal0.4g2.9g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal0.2g1.5g0.6g0.6g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216