Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g11g61kcal0.9g4g4.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g22g74kcal0.5g18.2g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Siirappi 6.1g19kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g513kcal4.2g68.6g24.6g1.2g
Valittu annoskoko60g257kcal2.1g34.3g12.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g128kcal1.1g17.2g6.2g0.3g
Arvot/100g100g426kcal3.5g56.9g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785