Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 55g48kcal0.6g10g0.2g1g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g151kcal1.6g26.2g4.2g2.6g
Valittu annoskoko60g76kcal0.8g13.1g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g38kcal0.4g6.6g1.1g0.7g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.7g3.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905