Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g20g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.3g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g78kcal2g4.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko61g39kcal1g2.1g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal0.5g1.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.7g3.5g4.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351