Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.2g5kcal0.1g1g0g0.2g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Karjalanpaisti atria 700g10g15kcal1.8g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g51kcal4.4g3g2g1g
Valittu annoskoko61g26kcal2.2g1.5g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g13kcal1.1g0.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal3.6g2.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472