Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 5.5g17kcal1.2g2.2g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore6.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Munakoiso 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g2.2g8.8kcal0.3g1g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g85kcal3.2g8.8g3.2g3.6g
Valittu annoskoko61g42kcal1.6g4.4g1.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna30g21kcal0.8g2.2g0.8g0.9g
Arvot/100g100g70kcal2.6g7.3g2.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692