Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium11g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 5.5g17kcal0.2g0.2g1.6g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 11g37kcal2.9g0g2.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g158kcal11g3.6g10.6g0g
Valittu annoskoko61g79kcal5.5g1.8g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna30g39kcal2.8g0.9g2.7g0g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040