Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g149kcal4.6g11.6g9.2g0.8g
Valittu annoskoko61g75kcal2.3g5.8g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal1.2g2.9g2.3g0.2g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174