Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g21g7.3kcal0.8g0.9g0.1g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 16g54kcal0.9g11.9g0.2g0.2g
Becel olive (Becel), annos 100g3.1g11kcal0g0.1g1.2g0g
Mansikka 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Raparperi 6.2g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g194kcal3.6g37g3g1g
Valittu annoskoko61g97kcal1.8g18.5g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal0.9g9.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g160kcal3g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108