Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8.9g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g5.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.5g2.7kcal0.4g0.2g0g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g208kcal13.6g1.6g16.2g7g
Valittu annoskoko61g104kcal6.8g0.8g8.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna30g52kcal3.4g0.4g4.1g1.8g
Arvot/100g100g172kcal11.2g1.3g13.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796