Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,323g15kcal2.6g1g0.1g0g
Punaherukka 4.7g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustaherukka 14g8.3kcal0.1g1.1g0.1g0.8g
Valkuainen (100g)2.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g171kcal6.6g18.6g7g2g
Valittu annoskoko61g85kcal3.3g9.3g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal1.7g4.7g1.8g0.5g
Arvot/100g100g140kcal5.4g15.3g5.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135001