Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g9g2.2kcal0.3g0.1g0g0.6g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g12g47kcal2.6g0g3.9g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g183kcal12.4g1.4g13.8g1.4g
Valittu annoskoko61g92kcal6.2g0.7g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g46kcal3.1g0.4g3.5g0.4g
Arvot/100g100g151kcal10.2g1.2g11.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705