Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio16g6.5kcal0.6g1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)10g56kcal0.1g0.1g6.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g299kcal8g32.6g14.6g1.6g
Valittu annoskoko61g149kcal4g16.3g7.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g75kcal2g8.2g3.7g0.4g
Arvot/100g100g246kcal6.6g26.9g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318