Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g19g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Katkarapu 7.5g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.2g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g50kcal3.6g6.2g0.6g1.8g
Valittu annoskoko61g25kcal1.8g3.1g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal0.9g1.6g0.2g0.5g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364