Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kauralese 0.9g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)6g7.4kcal0.1g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, Kevyt3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g132kcal5.2g21.2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko61g66kcal2.6g10.6g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g33kcal1.3g5.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g108kcal4.3g17.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196