Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow16g13kcal0.7g2.3g0.1g0.8g
Soijanakki, hälsans kök12g29kcal2.1g0.8g1.9g0g
Purjosipuli 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g111kcal6.4g11.2g4g2.2g
Valittu annoskoko61g55kcal3.2g5.6g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal1.6g2.8g1g0.6g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.2g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794