Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)20g6.1kcal0.4g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemi laimennettu 5.5g0.5kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 5.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g20g14kcal3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g49kcal7.2g3.4g0.2g0.6g
Valittu annoskoko61g24kcal3.6g1.7g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal1.8g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.8g0.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280