Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Smetana, Valio, hyla5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g11g26kcal1.2g0.1g2.4g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g244kcal10.4g1.6g22.2g0.4g
Valittu annoskoko61g122kcal5.2g0.8g11.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g61kcal2.6g0.4g5.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.5g1.3g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392