Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra44g35kcal7.5g0.4g0.4g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2.2g13kcal0.5g0.2g1.1g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g3.3g19kcal0.6g0.2g1.6g0.4g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g230kcal19g1.6g16.4g1.2g
Valittu annoskoko61g115kcal9.5g0.8g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g58kcal4.8g0.4g4.1g0.3g
Arvot/100g100g189kcal15.6g1.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136