Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 8.8g13kcal1.9g0g0.6g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Kidneypapu keitetty 100g5g4.8kcal0.3g0.7g0g0.3g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g5g4.8kcal0.4g0.8g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 8.8g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g62kcal5.4g5g2g2.4g
Valittu annoskoko61g31kcal2.7g2.5g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal1.4g1.3g0.5g0.6g
Arvot/100g100g51kcal4.4g4.1g1.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179