Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green8.2g27kcal2g4g0.1g1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g89kcal6.6g11.2g1.4g2.6g
Valittu annoskoko61g45kcal3.3g5.6g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.7g2.8g0.4g0.7g
Arvot/100g100g73kcal5.4g9.2g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012