Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 31g34kcal6g0g1.1g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g16g47kcal3g0.1g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoviini kuiva 6.2g4.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g176kcal18.2g1g10g0.4g
Valittu annoskoko61g88kcal9.1g0.5g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal4.6g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal15g0.8g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794