Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kinkkusuikale Pirkka16g16kcal2.8g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g169kcal14.2g1g12g0g
Valittu annoskoko61g84kcal7.1g0.5g6g0g
Annoskoko puolitettuna31g42kcal3.6g0.3g3g0g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.8g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458