Kekin uunibroisku

Tämä on laskettu 3dl riisiä ja 4porkkanaa, tietojen mukaan!

Tarvitset:
4 maustamatonta broilerin filettä
2-4 porkkanaa
(mausteet: suolaa, minttua, chilipulveria, jauhettua valkosipulia ja sokeria)
paistopussi

1,5-3dl riisiä
2-3 eri sipulia
valkosipulia
voita
öljyä
fondya (vasikka tai härkä)
1-2dl valkoviiniä (itse käytin sunrise shardonnayta)
0,5 kiekko mustapekka juustoa
suolaa ja pippuria (hieman) + ripaus paprikaa
kasari ;)

Lisäkkeeksi patonkia.

Sekoita mausteseos ja hiero kanojen pintaan, kuori ja suikaloi porkkanat (n.0,5-1cm suikaleiksi niin ei mene ylikypsiksi).

laita porkkanatpaisto pussin pohjalle ja päälle maustetut kanat.

Uuniin 150 astetta ja 35 min. Muista viilto pussin kulmaan...

(pellille koko höskä).

Valmista sillä välin risotto.

Kuullota sipulit öljy-voi seoksessa.

Lisää riisi ja kuullota hetki.

Lorauta joukkoon viiniä ja imeytä...

lisää fondy ja mausteet.

Lisäile vettä + viiniä ja imeytä ja toista niin monta kertaa, kunnes riisit ovat al dente! Lisää lopuksi mustapekkajuuto, sekoita ja anna juuston sulaa.

Aseta herkut tarjolle ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)94g114kcal2.1g25.5g0.3g0.8g
Sipuli, tuore63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkoviini kuiva 63g43kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 16g74kcal1.9g1.1g6.9g0g
Rintaleike kariniemi156g188kcal28.1g1.9g9.4g0.3g
Oivariini, 60 (100g)1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g961kcal67.2g73.4g38.8g8.4g
Valittu annoskoko600g480kcal33.6g36.7g19.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna300g240kcal16.8g18.4g9.7g2.1g
Arvot/100g100g80kcal5.6g6.1g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103662